Karoliina Tiilikainen

Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä - Ajetaan hiljempaa
                                                                                 - PMMP - Vesala&Luoti
Etusivu      Kritiikit

Lehtijuttuja & Kritiikkejä

 

 

Voi Hyvin -lehti 01/2010

Voi Hyvin -lehden tammikuun numerossa (ilm. 27.1.2010) oli juttu Satujoogaa-kirjan synnystä. Tutustu Voi Hyvin -lehteen lehtipisteissä tai osoitteessa http://www.voihyvin.fi/
 

Aamulehden Valo-liite 12.2.2010

Aamulehden Valo-liitteen Valoilmiöt-palstalla kerrottiin Satujoogaa-kirjastamme helmikuussa 2010. Aamulehden kotisivut löydät osoitteesta www.aamulehti.fi
 

Helsingin sanomat 8.3.2010

Helsingin Sanomien Elämä-osastossa julkaistiin Veera Välimäen kritiikki Satujoogaa-kirjastamme. Kritiikki oli kannustava ja Veera Välimäki kiitti sitä, että jooga ei kirjassamme kuulosta enää niin vakavalta kuin ennen. Lue koko kritiikki osoitteessa http://www.hs.fi/kirjat/artikkeli/Joogaa+koko+perheelle/HS20100308SI1TL02ydh
 

Ananda-lehti 2/2010

Ananda-lehti julkaisi kritiikin Satujoogaa-kirjastamme otsikolla "Anna lapsesi tulla kobraksi". Ananda-lehteen voit tutustua osoitteessa: http://www.anandalehti.fi/index.htm Pia Heikkilän kirjoittama kritiikki oli hyvin rohkaiseva.
 
Tässä muutamia lainauksia Anandassa julkaistusta kritiikistä:
 
- Myönnän, että olin skeptinen nähdessäni kirjan "Satujoogaa - joogaharjoituksia ja tarinoita lapsille. Kirjan luettuani vastaukset tuntuvat itsestään selviltä. Lapset tarvitsevat tietenkin joogaa - eivätkö vähiten siksi, että monet lapset ovat niin ylistimuloituja ja jopa stressaantuneita.
 
- Kirja esittää joogaa lapsille hyvin ystävllisellä ja pehmeällä tavalla.
 
- Pidän myös niistä keskustelujen ehdotuksista, jotka esitetään jokaisen sadun jälkeen. Kuinka usein kysymme itseltämme tai lapsiltamme, miltä auttaminen tai avun saaminen tuntuu? Mistä olemme kiitollisia? Myös kysymykset seuraavat satujen juonia, ja niistä tulee tunnelmallinen osa joogahetkeä.
 

Lastentarha 3/2010

Lastentarhanopettajaliitto LTOL ry:n lehti Lastentarha julkaisi Satujoogaa-kirjastamme kirja-arvostelun numerossaan 3/2010. Eeva-Leena Onnismaan kirjoittamassa kritiikissä kiiteltiin erityisesti kirjan monipuolisuutta.
 
Tässä muutamia otteita Lastentarha-lehden kritiikistä:
 
- Harjoitukset sopivat vaativuudeltaa hyvin pienillekin lapsille ja ovat lapsille mieluisia. Esimerkiksi rentoutuminen simpukkana näyttäisi rauhoittavan levottomimmatkin liikkujat ja tasapainoharjoituksissa riittää haastetta isommillekin.
 
- Kirja on tervetullut uutuus lastentarhanopettajan käsikirjastoon ja sopii hyvin vaikkapa koko perheen yhteisen joogaharrastuksen virittäjäksi.

Kotilääkäri 10 /2010

 Kotilääkäri-lehden lokakuun numerossa kuvailtiin Satujoogaa-kirjaamme mm. näin:
 
- Satujoogaa-kirjan tarinoiden ja ohjeiden avulla lapsi voi viettää satuhetkiä aikuisen kanssa, syventyä kuuntelemaan tarinaa ja oppia ohessa hauskalla tavalla joogaa. Joogaaminen voi auttaa lasta itsetuntemuksen kasvattamisessa ja rauhoittumisessa.