Karoliina Tiilikainen

Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä - Ajetaan hiljempaa
                                                                                 - PMMP - Vesala&Luoti
Etusivu      Nyt

Tapahtumia

  
Jyväskylän kirjamessut 27.-28.3.2010
Esa Silander haastatteli minua ja Paula Kiurua Jyväskylän paviljongin ASP-lavalla lauantaina 27.3.2010. Keskustelimme erityisesti siitä, miten Satujoogaa-kirja tarjoaa hauskaa tekemistä perheen yhteisiin hetkiin. Esa aikoikin kokeilla kirjaa hetimiten lapsenlapsensa kanssa!

 

 

 

 
 

 
 
 
VegFest 2010 -tapahtuma Tampereen keskustorilla 23.5.2010
 
Vierailimme joogaohjaaja Martti Mäkisen kanssa kertomassa Satujoogaa-kirjasta VegFest-tapahtumassa. Sateisesta sunnuntaista huolimatta lapset joogasivat villisti mukana Martin mukaansa tempaavassa harjoituksessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lapsimessut Messukeskuksessa 23.-25.4.2010

Huhtikuussa 2010 vedimme Paulan kanssa Lapsimessuilla lukuisia satujooga-hetkiä. Päivä oli antoisa ja lapset joogasivat innokkaasti mukana. 

 
 

 

 

Helsingin Kirjamessut lokakuussa 2010
Ohjasimme Paulan kanssa kirjamessuviikonloppuna lasten satujoogahetkiä Kirjamessujen lastenalueella. Joogahetki oli menestys ja kymmenet lapset joogasivat tarinoiden mukana. Ihanaa!
 

Tällä hetkellä innostun...

 
   - Satujoogaa-kirjan kääntämisestä englanniksi
   - syksyn uusista kirjoista
   - jäljistä tuoreessa lumessa
   - espanjan kielen opiskelusta
   - Stephan Pastisin Helmiä sioille -sarjakuvista
 
 
Ensimmäisen kirjan synty
 
Idea Satujoogaa-kirjasta syntyi, kun lastentarhanopettajat pyysivät Paulalta ja minulta materiaalia lasten joogahetkiä varten. Niinpä kirjoitimme ensimmäisen suomalaisen lastenjoogakirjan. Kirjan kirjoittaminen oli välillä työn ja tuskan takana ja sitä työstettiin niin Suomen räntäsateisina marraskuun öinä espresson voimin kuin Sardinian auringon allakin (espresson voimin.) Kiitos kaikille projektia tukeneille ja mukana olleille! Tässä kuvia matkan varrelta.
 
Paula joogaa Välimeren rannalla
 
Rosmariinin tuoksussa ajatus kulkee kirkkaammin 

 
Kirja tuli painosta!